RO Study
👤
Denisa2003
Denisa2003
03-05-2016
Engleza
a fost răspuns
traduceti!!!50 de puncte
Răspuns :
Gabittsu132
Gabittsu132
03-05-2016
Am vrut sa-l vad pe Percy Jackson si Marea de Monstri.Filmul a fost uimitor.Asta a fost mult mai bun decat Percy Jackson si Lighting Thief, si mult mai aproape de cartea.Am fost foarte fericit.Dar de ce......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Izomere Intre Ele Dintre : 2,3 Dimetil- 2 Pentena. 3 Metil- 2 Pentena.
23 Fie SABCD O Piramidă Patrulateră Regulată Cu 1 toate Muchiile Egale. Notăm Cu O Centrul Bazei ABCD, M Mijlocul Muchiei SC Și N Mijlocul 192 Muchiei SD. Demon
Sa Se Rezolve Ecuatia Irationala Radical Din X La Puterea 2+x+1=x+2
Ordonati Crescator Elementele Multimilor 4 Radical Din 5; 5 Radical Din 2; 2 Radical Din 7; 2 Radical Din 2; 6 Radical Din 2 ; 4 Radical Din 3
Analizati Predicatele Din Primepe 4 Alineate
2 Pag 31 Calculează Şi Verifică Cine Poate Sa Ma Ajute Va Rog Să Mă Ajutați Sunt În Clasa A Treia
3. Explică Motivul Pentru Care Următoarele Construcții Sunt Considerate Pleonastice: concluzie Finală contrabandă Ilegală lipom De Grăsime a Menține Mai Departe
Numerotează Ideile De Mai Jos In Ordinea În Care S-au Petrecut Evenimentele. Fiecare Idee A Fost Exprimată Sub Formă De Titlu. Numărul 1 A Fost Deja Completat.
Tetraedrul ABCD Are Fetele ABC Şi BDC Triunghiuri Echilaterale Cu Lungimea Laturilor De 12 Cm Şi AD=6√3 Cm. Calculați Aria Triunghiului AMD, Stiind Că M Este Mi
5 Folosindu-te De Cunoștințele Tale Sau Utilizând Un Motor De Cautare Pe Internet, Completeaza Ur- Mătoarele Propoziţii Cu Informațiile Corecte Despre Personaje