RO Study
👤
Aleixandru25a
Aleixandru25a
03-05-2016
Limba română
a fost răspuns
care este steaua ciobanului?
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-05-2016
Steaua ciobanului poate fi două corpuri cosmice diferite:
-Luceafărul de seară (planeta Venus văzută înainte de apusul Soarelui)
-Steaua polară (steaua principală din constelaţia Carul-Mic)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ΙxΙ-ΙxΙ Si (-a )+a-(+2a) Vaaa Rod In Primu Este Modul
Contruieste O Fraza In Care Sa Ai O Propozitie Subordonata Subiectiva Introdusa Prin Pronumele Relativ Care! Cine Ma Ajuta!?!?!?!?!?!?
Imaginati-va O Alta Modalitate In Care S-ar Fi Putut Termina Actiunea Fragmentului 'Amintiri Din Copilarie' Partea A 4 ?
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Niste Argumente Contra Valentine Day In Engleza?Ne-a Dat Ca Tema Si Nu Stiu Ce Sa Scriu.
Ordonati Crescator Urmatoarele Nr. Zecimale:a) 5,18;2,05;4,17;2,03;6,31;0,125;0,1256b)3,27;3,275;0,12;1,24;5,123;5,13
Am De Facut Un Eseu In Limba Engleza Cu Tema "Problemele Adolescentilor " (Ex: School, Money, Friends, Phones, Smoking etc.)
O Compunere 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia despre Rolul Activitatilor Recreative In Educarea Adolescentilor pentru Un Stil De Viata Sanatos
Cum Sa Nu Mai Incurc Propozitile Subordonate De Cele Subiective ,principale Si Secundare......LE INCURC!!!
Determinati Numerele 5a3b Divizibile Cu 45
Am Şi Eu Nevoie De Ajutor La Urmatorul Exercitiu Va Rog Frumos:10√15 : 2√5 X 125√27Totul Sub Radical.Aş Fii Recunoscator Daca Mi-ati Explica :dMultumesc Anticip