RO Study
👤
Dydygirl3
Dydygirl3
03-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat face -1 la puterea 100??
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
03-05-2016
-1^100=-1*-1*-1*.....*-1=1
Answer Link
Stefanigabeniam
Stefanigabeniam
03-05-2016
Pai -1 la putere para face plus si 1 la orice putere face 1 . Deci raspunsul este 1 . Sper ca te-am ajutat coroana te rog :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Sa Descriu Un Presedinte Din Moldova,aume Felul In Care Comunica
Ajutatima Dau Coroana ! Cate Fractii se Pot Forma cu Cate Doua Din Numerele 3,4,5? Vreau Sa Mi Le Spuneti Care Sunt Ele.
Cum Despartiti Fraza Asta ? "Ceahlaul,Olimpul Moldovei,iti Incită Imaginatia,cararile Lui Iti Provoaca Trupul,iar Traditiile Localnicilor Iti Incanta Inima.
Maria A Realizat Schita nervurilor unor frunze ,nervurile Secundare formeaza cu nervura principala Unghiuri Avand Masura de 45 Grade
Buna! Ajutati - Ma Si Pe Mine Cu O Problema A Carui Rezolvare Este:(12+9)×4=
Aflati Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar De Trei Cifre Care Impartit La 15 Da Restul 7.
Open The Brackets Using Past Simple,Past Continuous And Past Perfect: My Sister Anne(to Buy) Me A Pair Of Brown Shoes As A Birthday Present Last Sunday. When Mo
Citi Ani Are Un Om Nascut In 1235
Cea Mai Frumoasa Declaratie De Dragoste In Care Ar Lipsi Sintagmele Te Iubesc Imi Esti Draga Te Ador
Timp De 2 Minute Aria Transversala A Unui Conductor Este Strabatuta De O Sarcina De 4,8C.Determina Intensitatea Curentului.