RO Study
👤
Panasonic1
Panasonic1
02-05-2016
Limba română
a fost răspuns
explicația cuvântului lunca larma
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
02-05-2016
lunca = zavoi
larma = galagie
Answer Link
Atudoreiandra
Atudoreiandra
02-05-2016
lunca=zavoi
larma= galagie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Explorare Lucrați În Perechi. Aşezați-vă Spate În Spate. Unul Dintre Voi Va Privi Imaginea Reprodusă Alăturat Sau Altă Imagine Oferită De Profesor Şi O Va Des
Prezintă Portretul Unui Personaj Dintr-un Serial Pentru Copii(sau Din Povestea Preferată),evidențiind Trăsăturile Fizice Și Morale Ale Acestuiapersonaju Meu Pre
Imagineazati Ca Esti Un Print Care Poarta Asupra Lui Un Blwstem Porinind De La Acest Fapt Inainte De A Redacta Compunerea Liberă Elaborează Planul De Idei Aceat
1 Povestea Unui Fulg De Nea Înţelegerea Textului. Comunicare • După Adina Popescu Completează Enunțurile Cu Informații Din Text. Fulgul De Nea S-a Născut ......
5 Precizează Desinențele Formelor Verbale De Mai Jos. Ce Culoare Au Literele Sau Grupurile De Litere Care Transcriu Sunetele Ce Indică Modul Care Arată Un Ordin
Determinați Nr De Divizori Ai Nr X=2 La 4 •3 La 5 •5• 7 La 2. Ajutați-mă Repede
14,15,16 Și Dau 15 Puncte Ok15×3=45 Puncte Dau
Realizeaza O Pagina De Jurnal In Care Sa-i Prezinti Prietenului Tau, Jurnalul, Cum A Fost Anul 2023. Precizeaza 3 Puncte Tari Si 3 Slabe
Alcătuieşte Un Glosar De 20 De Termeni Specifici Limbajului Unui Îndrăgostit Şi Scrie Un Text, De 10-15 Randuri, Folosind 10 Dintre Aceștia.Vreau Și Compunerea
Ajutor.. Ofer Coronită. Am Nevoie Urgeeent