RO Study
👤
Gogoaşa3D
Gogoaşa3D
29-04-2016
Limba română
a fost răspuns
plsplsplsplsplsplsplspls
Răspuns :
Dianaselena021
Dianaselena021
29-04-2016
1. a)trei zile
b)cazute
c)zau!
d)acolo
2. c)
-o= interjectie O, ce vreme frumoasa!
-o=aticol nehotarat Am cumparat o carte de matematica.
-o= nr cardinal cu val substantivala Am vazut o fata si un baiat.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Triunghiul Echilateral ABC Construim Inaltimea AD,D €(BC) .Calculati Aria Triunghiului ABC Stiind Ca Pabc=24 Cm Si AD=6,8 Cm
Dacă Într-un Romb ABCD,măsura UngA=30grade Atunci Masura UngB Egal Cu........
Localizează Pe Hartă Localitatea Unde Trăieşti.Stabileşte Poziţia Acesteia Față De Munţii Carpati, Dunăre,Marea Neagră.. Explică Importanta Pentru Ţara Noastră
Plante Ce Se Hranesc Mixotrof. Va ROOOG!!! DAU COROANA
Completează Spațiile: 1.Greutatea Are Punctul De Aplicatie Situat.... 2.Tensiunea In Fir Are Sensul.... 3.In Urma Deformările Plastice Corpurile...
Cuvintele Dintr-un Enunt S-au Amestecat.Refaceți Enunțul,aşezând Cuvintele În Ordinea Corespunzătoare. învățate ,de,firele,de La,pe,cântă,melodiile,copaci,de Su
11 The Roman Empire Was Huge. At Its Greatest, It Coveredover One Million Square Miles. Controlling Such A Largearea Meant That Its Armies Needed To Get Around
La Ora De Educație Fizică Andrei Observă Că Are 11 Colegi În Fața Sa Iar În Spatele Lui Tot 11 Află Câți Elevi Participă La Acea Oră
4. Găsește Produse De Câte Doi Factori, Egale Cu Cele Date! 2 X 3 X 6 =..... 3 X 4 X 5 =.......
Spuneti Daca Urmatoarele Afirmatii Sunt Adevarate Sau False. Transformati Afirmatiile False In Afirmatii Adevarate.a) Orice Fiinta Are Un Patrimoniu B) Patrimon