👤

Am nevoie de o compunere despre descrierea unei gradini

Răspuns :

Gradina mea 

Gradina mea este umpluta la propriu cu flori de diferite culori si rase , rosu , galbn , mov , albastru , portocaliu ; albastrele , trandafiri , lalele , zambile , muscate ... .In aceasta gradina am si un leagan mare in care sa leagan aproape toata ziua . Iarba este neteda si crescuta cu tandrete de carte mine .Ea ( gradina ) are si trei straturi , cu rosii , castraveti si cartofi . Gradina este inconjurata de un gard din lemn fin, de culoare rosu . Asta este gradina mea .

Sper ca te-am ajutat !
Primavara e in toi.Florile au rasarit din iarba verde ca smaraldul si din pamantul scaldat de ploile blande ale primaverii.Soarele isi trimite razele fierbinti scaldand natura intr-un ocean de flacari luminoase si calduroase.
In gradina e sarbatoare mare in fiecare zi.Florile multicolore si-au deschis petalele,albinele zumzaie si fericite alearga din floare in floare,culegand nectarul dulce.Pasarile ciripesc in mii de triluri.Furnicile misuna printre flori si iarba,iar greierii fac serenade seara de seara.
Gradina mea cu flori e un mic paradis in care culoarea si veselia isi dau mana ceas de ceas,zi de zi.Doar noaptea se asterne tacerea si florile isi inchid petalele intrand intr-un somn adanc.
Cativa copaci le canta batand din ramuri in adierea blanda a noptii si doar vantul le mai tulbura uneori somnul lor dulce.E splendoare in roua diminetii cand florile isi deschid micile capsoare,cautand soarele care sa le faca sa straluceasca si care le trezeste la viata.Florile gingase sunt ca niste surori.Ele stau una langa cealalta.Se unduie si uneori par ca-si vorbesc.
As sta ore in sir privindu-le si admirandu-le.Frumusetea lor intrece orice imaginatie.
Natura a fost generoasa.A oferit ochiului privitor minuni precum florile.Ele dau culoarea,parfumul,maiestria si gingasia tuturor lucrurilor.
Gradina mea si gradinile tuturor iubitorilor de flori e un mic colt al paradisului.Iubiti florile,saditi-le,cresteti-le si admirati-le.Ele ne lumineaza si ne imparfumeaza viata.