RO Study
👤
Onoaica
Onoaica
28-04-2016
Informatică
a fost răspuns
o poezi cu titlul'' o lectie de imformatica''
Răspuns :
Vic8
Vic8
28-04-2016
O informatica esti inovatoare Cu raspunsuri dozatoare Pe calculator lucrez Si pe facebook eu vorbesc Invat aplicati sa folosesc Pe Word sa nu gresesc Dar ora sa terminat Si eu demult am plecat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANĂ!!!! DOAR SUBPUNCTUL B VĂ ROOOOG FOARTE MULT ESTE FOARTE URGENT ȘI CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!!
Scrieti Toate Sensurile Cuvantului Ochi. Va Rog Ajutatima!
As Vrea Sa Stiu Cum As Putea Intelege Mai Bine Propozitiile Subordonatezma Puteti Ajuta Am Maine Examenul Help!!!
Salut!Vreau Niste ClarificariCe Conditie Trebuie Sa Indeplineasca In Numar Pt A Fi Punct De Extrem?Ce Este Un Punct Unghiular?Ce Este Punct De Intoarcere?Ce Est
Identifică Un Subiect Și Un Predicat
Precizează Tipul De Rimă Din Prima Strofă Și Măsura Primului Vers Al Poeziei. Ion Vinea, Dintr-o Toamnă
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate, Menționând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: Africa A Fost Marele Vis Al Copilăriei Sale. Cuvintele
Voi Și V-oi ,niciun Și Nici Un Reguli De Despărțire
Bună! Mă Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu? Nu Este Foarte Urgent, Deoarece Este Temă De Vacanță!Și Îmi Puteți Explica Când Se Folosesc Cele Două?
Buna Ziua, Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Sfat, Am Problema Cu Subordonatele, Intrebarile Le Stiu Dar Nu Stiu Sa Formulez O Propozitie Calumea, Si Le Identific In