RO Study
👤
Andreutza30
Andreutza30
28-04-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog mult exercitiul 9
dau coroana
Răspuns :
Capsuna17
Capsuna17
28-04-2016
Pai cred ca trebuie sa faci exact forma, distanta, la fel...Cred...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Fracția Ordinara Care Are Numitorul 100 Se Numește ... 2.A Înmulți Atât Numărătotul Cât Și Numitorul Unei Fracții Ordinare Cu Un Număr Dat Se Numește ... 3.A
Vă Rog Ambele Probleme Dau Corona
Formulati Enunturi In Care Sa Folositi Cuvintele Urmatoare Ca Atribute : Padurilor, Al Șaselea, Negri Si De Flori. DAU COROANA!!
Un Cetățean Ripisitor A Cheltuit Intr-un.an 1500 Dint-o Moștenire .După Ce A Mai Cheltuit Un Sfert Din Ce I-a Rămas A Ajuns Să Aibă Exact De O Haină Care Costă
Din Cel Mai Mare Număr Format Din Zeci Şi Unităţi Scade Cel Mai Mic Numărmare Decât 38.
Se Considera Dreptunghiul ABCD, In Care AD=6 Cm, AB=15 Cm Si M, Un Punct Pe AB, Astfel Incat AM/MB=1/4.a) Arara Ca Triunghiul ADM Este Asemenea Cu Triunghiul BM
Acolo Este Scrisa Sarcina Ajutor 100 Puncte
Alcatueste O Povestire Distractive Cu TEMA Un Raliuri In Desertva Rog Frumos Repede
Cine Ma Poate Ajuta Cu Aceste 2 Probleme La Matematică???Dau Coroana!!Ajutorrrrr
În Clasa Sunt 24 De Elevi.Ei Stau Cate 3 La Fiecare Masa.Stiind Ca In Clasa Sunt 8 Baieti Si Ca Niciun Baiat Nu Sta Singur Cu Alte 2 Fete Care Poate Fi Cel Mai