RO Study
👤
Larids
Larids
28-04-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se zice in franceza eu aduc invitatiile
Răspuns :
Leonard
Leonard
18-08-2019
Salut!
J'apporte les invitations.
Answer Link
Nicomela
Nicomela
18-08-2019
J'apporte les invitations .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mare Nr Natural De 4 Cifre Divizibil Cu 5 Este.....
Am De Facut Un Eseu De O Pagina La Civica Cu Tema ,, Libertatea Este Dreptul De A Nu Minti. " . Imi Puteti Da Cateva Idei Despre Ce Sa Scriu In El ?? Multumesc
1.Identificati Propozitiile Subiective Din Textul De Mai Jos Si Aratati Prin Ce Se Introduc:Trebuie Ca Municipalitatea Sa Faca Eforturi Mai Mari Pentru Protejar
Completeaza Cu Un cuvant De La Tine:1, She Is Very Clever, So She............of Getting A Promotion.2. You Can Do What You Like.............concerned.3. You...
CARE SUNT JUDEȚELE CE FAC PARTE DIN CADRILATER ?
Diferenta A 2 Numere Este 139. Impartind Nr Mai Mare La Dublul Nr Mai Mic Obtinem Restul 6 Si Catul 10. Aflati Numerele
Mihai,Andrei Si Ioana Au Impreuna 360 De Timbre.Daca Mihai I-ar Da Lui Andrei 15 Timbre Si Ioanei 35 Timbre,atunci Mihai Ar Avea De Trei Ori Mai Putine Timbre D
O Bautura Care Sa Rimeze Cu Pravalie?
Care Ma Ajuta I Dau Cel Mai bbun Raspuns!!!!!!!!!! Mihai Vrea Sa Isi Aseze Timbrele Intr-un Clasor. El Constata Ca Daca Aseaza Cate 6 Timbre Sa Cate 7 Sau Cate
Intr-un Brad Sunt 7globulete Albe ,iar Rosii De Trei Orii Mai Multe .Cate Globulete Rosii Sunt In Brad?