RO Study
👤
Mimimia
Mimimia
27-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se calculeaza volumul unui cuboid
Răspuns :
RuxyNuttellista
RuxyNuttellista
27-04-2016
latimea*lungimea*inaltimea iarta ma am gresit pt ca am incurcat cuboidul cu cubul
Answer Link
Rozisimi
Rozisimi
27-04-2016
L x l x h
x-înmulțire
L-lățime
l-lungime
h-înălțime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Floarea De Liliac Are, De Obicei, 4 Petale. Insa Se Intilnesc Flori Cu 5 Sau 7 Petale, Care Se Considera Aducatoare De Noroc. Irina A Colectionat In Ierbar Asem
De Ce Se Cheama Simbolism European?
Mama Ia Cerut Lui Veverel Sa Numere Ciupercile Din 3 Siraguri . In Fiecste Sirag Etau Cite9 Ciuperci.Cit A Obtinut Veverel Daca Pentru A Prinde Puteri A Mincat2
O Scrisoare Catre Dumnezeu Despre Viata Mea(in Scoala Si In Biserica)(max. 1 Pag) Va Rog Ajutati-ma!!! Nu Trebuie Sa Fie Exact De O Pagina Ca Mai Bag Si De La
Daca Micsorez Cu 12 Fiecare Dintre Vecinii Unui Numar Obtin 150 Si 152. Care Este Numarul?
Sensurile Diferite Ale Cuvantului Par
Aflati Varsta Unui Copil, Cat Si Varsta Tatalui Sau, Stiind Ca Peste Un An Varsta Tatalui Va Fi De 9 Ori Mai Mare Decat Varsta Copilului, Iar Peste Zece Ani Var
Aflati X,y,z Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 0,1 ; 2 Supra 5 ; 1 Supra 3 Si Ca Suma Lor Este 1 Si Rezolvarea Va Rog!
Rezolvati Repede Va Rog Dau Coroana
Alcătuiți O Propoziție Simplă În Care Subiectul Sa Fie Exprimat Pri Substantiv Comun. Înlocuiți Substantivulcu Rol De Subiect Cu Un Pronume, Apoi Cu Un Numerel.