RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-04-2016
Limba rusă
a fost răspuns
Cum se zice bicicleta in rusa ofer coroana
Răspuns :
An4ikmd
An4ikmd
27-04-2016
Bicicletă în rusă este
велосипед.
Sper ca te-am ajutat!
coronita? :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Multimea: A= 2,-7,-3/11,18,52/3,-91/13, 44/9,0. Determinati Multimile:a)A ∩ Z b)A ∩ Nc)A ∩ Q d)A ∪ Q e)A/Nf)A/Z g)A/QAm Facut Dar Ma Verific Cu Voi :*
Cuvantul fiii Contine :a) Un Diftongb) un Triftongc) Un Hiatd) Doua Vocale Si Doua SemivocaleIn Cuvantul leoarca este : a) Un Hiatb) Un Diftongc) Un Triftong
La Examen La Mate La Subiectul 2 Exercitiul 3 Am Facut Astfel: X+Y+Z = DRUMUL TOTALStim ca in Prima Zi Am Mers 20% Din Drum adica X , A Doua Zi 30 % Adica Y Ia
In Fata Noastra Acum Este O Harta A Romaniei Avand Scara 1 : 1150000.Vream Sa Aflam Distanta Dintre Bucuresti Si Cluj Stiind Ca Distanta De Pe Desen Este De 27
Cum Spun In Engleza :Si-avem Totii Mii De Vise.....
Complete The Text With Prepositions: (to, In, At, Out Of, Till, Off, For)Rebecca Lives In Paris And Works In Public Relations. She Leaves Home For Work At 7:30
Dati-mi Di Mie Rezooolvarea Problemei De La Subiectul 2 Mai Precis Prblm. 3...va Muultu Anticipa!!! >:D<
Va Rog, Ajutati-ma!Aflati A Si B, Numere Rationale Stiind Ca A(Г2+Г3)+b(Г2-Г3)=Г18+Г3. Г Este Radicalul
In Casa Bunicilor De Ionel Teodoreanu Rezumat cine Ma Ajuta? Multumesc
Deci Chiar Nu Mai Stiu Cum Era... Stabiliti Care Dintre Urmatoarele Afirmatii Sunt Adevarate:a)8/5 ∈ Q/Z b)-5/18 ∉ Q/Z c)9/7 ∈ Q/N d)-5/8 ∉Q/N e)-7 ∈ Q/N f)-34/