RO Study
👤
Disneil
Disneil
26-04-2016
Istorie
a fost răspuns
numeşte anul primelor comunităţi creştine
Răspuns :
Macoveistefan
Macoveistefan
26-04-2016
D.H.- intre 30-40.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Vreau Sinonime Pentru: Trunchii Vecini,harnici Unde,de Noroc I-s Umezi Ochii,cobza Tine Hangul,aduc Colb Marunt De Aur, Vin In Urma Lui Un Lant,toti Cu I
La O Scoala S-au Adus 81 De Scaune Si Banci , Numarul Scaunelor Fiind Cu 29 Mai Mic Decat Al Bancilor.Cate Scaune S-au Adus?
Cine-mi Explica Si Mie Filmul "La Pianiste" ?
Am si eu Nevoie De Citatul in Care Il Descrie Aurotul pe Ilie Moromete( volumul 2,romanul Morometii,de Marin Preda) ca Fiind Un barbat cu " Chipul osos, Cu frun
Deci Am Un Tabel;
Un Obiect Costă Cu 18 Lei Mai Mult Decat Inainte De Scumpire. Dacă 1/5 Din Actualul Preţ Reprezintă 1/3 Din Vechiul Preţ ,determinaţi Preţul Vechi Si Actualul P
Un Corp Parcurge Distanta D In Urmatorul Mod : - Jumatate Din Distanta Cu Viteza [tex] V_{1} =30 M [/tex] Pe Secunda Si Cealalta Jumatate Cu [tex] V_{2}=15m [/t
Pe Un Plan Înclinat De Lungimea L=1m Se Lansează De La Baza Un Corp M=2kg Si Energie Cinetica Eg=20j. Deplasarea Pe Plan Se Face Cu Fiecare , Forța De Fiecare F
Ajutati-ma Va Rog Cu Problema " Fie G Centru De Greutate Al Triunghiului ABC. Paralele Construita Prin G La Dreapta BC Intersecteaza Laturile Ab Si AC in Punct
Aflati Trei Numere Naturale Consecutive, Stiind Ca Suma Lor Este Cu 73 Mai Mare Decat Unul Dintre Ele.