RO Study
👤
PaulaDurnescu1
PaulaDurnescu1
26-04-2016
Istorie
a fost răspuns
jocuri din antichitate
Răspuns :
Paunul88
Paunul88
26-04-2016
jocurile olimpice ( aruncarea discului, lupte intre gladiatori, aruncarea sulitei, saritura in lungime, saritura cu prajina, alergare)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Nr Care Impatrit La4 Si Apoi Marit Cu5 Da Rezultatul 25
PLEASE!!! NU ARE CINE SĂ MĂ AJUTE! SCRIEȚI JUSTIFICĂRILE ACESTEI PROBLEME LA PRIMA ŞI LA A DOUA OPERAȚIE. LUNGIMEA UNEI SFORI ESTE DE 20 METRI. CARE ESTE LUNGIM
Poezie Despre Un Prieten (Robert)Chiar Nu Am Idee Cum Sa Fac.P.S Nu Includeti Asta: Alexandra Prietena Lui Cea Mai Buna Il Place.Da?Va Dau Coronita!
Triunghiul Abc Este Dreptunghic In A Si Are Catetele De Lungime Ab=3,ac=4.calculati Modeulul Vectorului Ab Vector-ac Vector
COMPUNERE DESPRE MY FAVORITE FOOD ÎMI PLACE FAST FOOD PUTEȚI ȘI IDEI
In Fiecare Zi Sara Citeste Dublul Numarului De Pagini Citite In Ziua Pecedenta.Daca Ieri,in Prima Zi,a Citit 16 Pagini , Cate Pagini Va Citi Pana Poimainr?DAU C
Redacteaza Un Articol Despre Importanta Comunicării Care Sa Fie Destinat Publicării Pe Facebook. In Compunere Trebuie • Sa Îți Exprimi Opinia Fata De Rolul Comu
Intr-un Sir De 5 Numere Pare Consecutive,numarul Din Mijloc Este Succesorul Lui 13. Afla Suma Dintre Cel Mai Micsi Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Din Acest
Pentru Un Spectacol S-a Adus Un Numar De Scaune.Ele Pot Fi Asezate Toate In Randuri De Cate 26 Sau Toate In Randuri De Cate 32. Cate Scaune S-au Adus ,daca In P
Calculati 4 Ori 4 La A 2 Ori 4 La A 7 Impartit La 4 La A 2 Totu La A 6 Minus 2 La A 2 Ori Minus 3 La A 3 Ori Minus 5 La 0AJUTATIMA VA ROG !!!!!!!!