RO Study
👤
Rena31
Rena31
26-04-2016
Engleza
a fost răspuns
ce fel de verb este "what"
Răspuns :
Paunul88
Paunul88
26-04-2016
nu este un verb este o intrebare what=ce?
Answer Link
Motanski2
Motanski2
26-04-2016
Corect ea e intrebare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Expresiile Printr.un Exercițiu Apoi Calculează Suma Dintre Catul Numerelor 36 Si 9 Si Produsul Numerelor 18 Si 9. Diferenta Dintre Produsul Si Catul Num
Cum Se Numesc Organele De Inmultire A Plantei?
Care Sunt Momentele Subiectului A Unei Opere?
1.Aflati X Stiind Ca |x| =5 2.Aflati X Apartine Z, 5< |x| ≤ 73.Determinati Cardinalul ( Nr Elementelor) Urmatoarelor Multimi: A= { X Apartine Z | |x| ≤ 4 } B
Gaeste Primele 4 Numere De Doua Cifre Din Sirul Numerelor Naturale Care Impartite La 5 Dau Restul 2.Pai.. 12:5=2 (rest 2)Mai Exista Solutii?13:5=2 (reste 3)Si A
Va Jucati Cu O Bila Din Plumb Si Vi Se Pare Usoara.Cum Procedati Sa Aflati Daca E Goala Sau Plina??Raspuns Rapid Imi Trebuie Maine. 10puncte
As Vrea Si Eu Un Text Argumentativ Despre "relatia Dintre Drepturile Omului Si Indatoririle Acestuia Fata De Societatea In Care Traieste" Va Rog Mult
Stie Cineva Cum Se Rezolva Problemele De Genetica Pentru Clasa A 9 A? Mi-ati Putea Da Un Exemplu?
Stie Cineva Cum Se Rezolva Problemele De Genetica Pentru Clasa A 9 A? Mi-ati Putea Da Un Exemplu?
Buna Ziua! Am Si Eu O Intrebare Nu Stiu Sa Rezolv Problema Asta Algebra1. Formule De Calcul Prescurtat1) (a+b)2=a2+2ab+b2:(a-b)2=a2-2ab+b2;2) (a+b+c)2=a2+b2+c2+