RO Study
👤
Mami19
Mami19
26-04-2016
Istorie
a fost răspuns
Cati oameni au murit in revolutia din 1989
Răspuns :
Andra004
Andra004
26-04-2016
În Revoluția din 1989 au murit peste 1.000 de oameni . (1.104-1.105) Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
-Buna.Tu Esti (elevul) Cel Nou? Cum Te Numesti?-Victor.-Eu Ma Numesc Silvia.In Ce Clasa Esti?-Sunt In Clasa A Lll-a.-Ca Mine.Cati Ani Ai?-Am 10 Ani.-Eu Am 9 Ani
As Dori Si Eu Explicatia Semnificatiei Titlului Nuvelei "Doua Loturi"de Ion Luca Caragiale.Multumesc
1. Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele De Mai Jos Sa Aiba Alte Sensuri : Domn,a Paste,a Intoarce,a Gasi,masa,a Adapa,cap,casa,a Umbla.
Pe Un Ogor S-au Semanat 3 Supra 12 Porumb,grau Cu 2 Supra 12,iar 2 Supra 12 De Secara.Ce Parte De Suprafata Ogorului A Fost Semanata?
Daca Scad Dintr-un Numar Diferenta Numerelor 846 Si 482, Obtin 592.Din Ce Numar Am Scazut?
Perimetrul Unui Triunghi Echilateral cu Latura De 4[tex] \sqrt{ [/tex]3 Este....
Imaginează-ți Alt Final La Nuvela ,,Doua Loturi" De Ion Luca Caragiale
Va Rog Ajutatima Cu Un Dialog Intre Ghioceii Fulgi De Zapada Si Soare
Buna Am Un Stil Nou De Problema Dar Doamna Inv. Nu A Stiut Ce Ne-a Dat Ca Tema Uitati Problema:Trei Sferturi Dintr-un Sac Cu Malai Cantaresc 45 Kg.Cat Cantarest
Va Rog Urgent Am Nevoie De :articole Referitoare La Protectia Plantelor Si Animalelor