RO Study
👤
Seotc
Seotc
25-04-2016
Matematică
a fost răspuns
calculati lungimea cercului cu raza de a)4cm
Răspuns :
Teddy98
Teddy98
25-04-2016
Lc=2πR
Lc=2*4π=8π
........................
Succes@
Answer Link
MinnieMousee
MinnieMousee
25-04-2016
L= 2π*r
L= 8π
* = inmultire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-un Triunghi Dreptunghic, Lungimea Ipotenuzei Este De 26 Cm, Iar Raportul Dintre 4 . Să Se Afle Lungimea Înălţimii 9 Lungimile Proiecțiilor Catetelor Pe Ipo
2. Mă Gândesc La Un Număr. Dacă Îl Adun Cu Treimea Şi Sfertul Său, Obțin 380. Care Este Numărul La Care M-am Gândit?
Daca BC =25 Și Sin De C =½ AB=?BC=?BA=?
Completati Textul!! Some People Don't Mind... (1) Fat. In ..... (2) Countries A Good.... (3) stomach Is Nothing To … (4) Ashamed. .. (5). There Is A West Africa
Cinci Muncitori Termină O Lucrare În Șase Zile În Câte Zile Termină Aceeași Lucrare Trei Muncitori
Noteaza In 30-70 De Cuvinte O Idee Comuna A Celor Doua Texte Valorificand Cate Un Element De Continut
Ada A Gasit Un Mid Distractiv De A Calcula Cat De Inofensive Sunt Animalele De La Campue, Inmultind Numarul Vocalelor Cu Numarul Consoanelor Din Denumirile Lor
Im Poate Spune Cineva Ce Inseamna Analog? Am Vrut Sa Ma Corectez La O Problema De Matematica Si La Solutii Imi Arata Analog... Nu E Urgent!
4. Află Data La Care Guvernul Din Namibia A Declarat Meteoritul De La Ferma Hoba Monument național Dacă: a) Ziua Este Dată De Soluția Ecuației 2.21/1/1 X 0,(7)
Într-un Triunghi Dreptunghic, Lungimea Ipotenuzei Este De 26 Cm, Iar Raportul Dintre 4 . Să Se Afle Lungimea Înălţimii 9 Lungimile Proiecțiilor Catetelor Pe Ipo