RO Study
👤
Lambaaa
Lambaaa
25-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Pe 3,4,5,6.. Vă rog. :)
Răspuns :
Delianicolin
Delianicolin
25-04-2016
sper ca intelegi ce am scris :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Enunt Asertiv In Care Substativul Om Sa Aiba Functia Sintactica De Subiect Si Un Enunt Interogativ In Care Interjectia Uite Sa Aiba Functia Sinta
Teodora Citește O Carte De Povești Care Are 204 Mele 10 Zile A Citește Câte 12 Pagini Pe Zi Iar În Următoarele 10 Zile Ia Citește Câte Șase Pagini Pe Zi Câte Pa
1. Scrie Un Articol Pentru Pagina Ta De Blog Cu Titlul "Bucuria De A Fiunic/ Unică" Și Adaugă-l În Afiş La Rubrica Postări.repedeeee!dau Coroana Inima Si 5 Stel
3x(-2)x(-1)x0x1x2x3x4=[ 18-24:(16-8) ]+[ (13+13)x2:13]=(-2)la Puterea 3x(-1)la Puterea 2020+0la Puterea 1- (-12)varog Mult. La Ultima Facetil Pe Lung Varog
Va Rog Este Urgent
Exercices I. Madame QUI Monsieur NON 1. Il Veut Aller À L'école. 2. Il A Besoin De Savoir Lire. 3. Il Mange Toujours Des Bonbons. 4. J'ai Tout Compris. 5. Il Co
Va Rog Mult De Tot !!! Imi Trebuie Pentru Mâine Dimineață
Un Mobil Parcurge 20m În 5s. Determinati Viteza Mobilului În M/s. Rapid, Va Rog!
Distanța Dintre București Și Cluj Este De 497 Km Să Se Afle În Cât Timp Un Tren Accelerat Cu Viteză De 100 Km/h Parcurge Distanța Dintre Cele Două OrașeVa Rog
Determinati Numerele X,y,z Direct Proportionale Cu Numerele 3,4 Si 6 Stiind Ca A) X+y-z = 4 b) Y+z-x=21