RO Study
👤
Axenia2
Axenia2
25-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Tex despre profesoru preferat
Răspuns :
Ale12p
Ale12p
25-04-2016
Profesorul meu preferat Profesorul meu preferat este cel de ...... (matematica,lb.romana,etc).Imi place foarte mult deoarece....(preda bine,etc). Nu mai am idei.Dar sper măcar ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați Ma Va Rog! E Cu Present Simple Și Present Continuous! Mai Departe Nu Sunt Sigură! Dau !
O Propozitiein Care "bine " Sa Fie Adverb
Câtă Pizza S-a Mâncat? Priveste Imaginile De Mai Jos Si Scrie Sub Formă De Fractie.
Fie Polinomul FeR[X], Ƒ = X^4+ 2X³ + AX² +bX + C Cu Rădăcinile X₁, X₂, X3, X4. a) Să Se Calculeze Suma X₁ + X₂ + X3 + X4. b) Să Se Determine Rădăcinile Polinomu
Va Rog Ajutatima Dau Coroana Sau Orice Vreti
Cum Se Numeste Figura Geometrica Cu 5 Laturi ? Cum Se Desena ?pentagon ?-nu Mai Știu Sigur
Substantivul Articulat Substantivul Cu Articol Hotărât, La Nearticulat Numărul Singular Educator Luna Familie Scoala An Libertate Locuitor Copilărie Rie Substa
Găsiţi În Dicţionar Explicația Cuvintelor Şi Scrieți În Caiete Semnificatia Lor: Indignat - Disperat -
Propune Trei Modalități Prin Care Un Elev Poate Fi Motivat Să Învețe Mai Bine.
Andreea Şi Monica Au Împreună 330 De Lei, Monica Şi Corina 380 De Lei, Iar Andreea Şi Corina 290 De Lei. Află Câți Lei Are Fiecare Fată?