👤
513mariam
a fost răspuns

o compunere o zi de duminica adica cum am petrecut floriile

Răspuns :

Este duminica. Afara ,vremea , inca de dimineata, este destul de placuta . Ma trezesc, inconstienta de ce zi este . Dupa ce ma intind si reusesc sa-mi deschid ochii somnorosi  ... imi reamintesc ca azi este o zii foarte speciala : " Duminica Floriilor". Ma ridic din pat , ma duc tiptil la baie si dupa aceea ma  duc repede in bucatarie . Pare sa fie liniste . In bucatarie nu este nimeni . Deschid frigiderul si  scot tortul minunat pt. tata. Il scot  si ma duc sa-l trezesc . Este foarte bucuros de gustosul sau tort . Dupa ce  am  mancat toti , am inceput sa ne pregatim pentru a merge la bunici . Acestia s-au bucurat foarte mult sa ne vada . In timp ce bunica ne-a servit cu de toate :prajituri , bonboane , ciocolata ,etc. , bunicul ne-a povestit despre o zi  de Florii , in care el , impreuna cu parintii lui au mers la "Nea Gheorghe" vecinul lor si , pe el l-a muscat Patrocle cainele dansului . Dupa ce am povestit toti , ne-am luat ramas bun de la bunici . Ne-am oprit la cofetarie si am mancat toti trei cate o prajitura . Eu am mancat amandina , mama savarina si tata tiramisu . Am  plecat acasa , unde am petrcut timp , jucandu-ne "monopoli" . Eu am castigat , normal . 
                          Aceasta zi de "Florii"  a fost de neuitat !!
** Sper ca ti-am fost de ajutor ! P.S mai modifica daca e neoie tu ..!! :*