Răspuns :
Actualamente.nu.exista.om.care.ca.nu.fie.conectat.la.internet.sau.sa.aiba.vreo.tehnologie.in.casa.Eu.cred.ca.internetul.si.tehnologiile.au.un.rol.al.sau.in.evolutia.omenirii.Nu.un.rol.oarecare,ci.un.rol.important.Datorita.tehnologiilor.avansate.viata.omului.pare.mai.simplificata.Mamica.nu.mai.sta.toata.ziua.sa.spele.niste.haine.ci.le.arunca.in.masina.de.palata.si.isi.cauta.de.treaba.Multumita.internetului.aducem.tot.Pamintul.i.cosmusul.la.noi.acasa.Deschizi.un.site.de.socializare.si.iti.veti.acolo.prietenii.sau.famile.care.sunt.la.o.departare.de.sute.de.km.Si.totusi.tu.comunici.cu.ei.de.parca.ar.fi.cu.tine.
Pot spune ca sunt de acord cu internetul din moment ce il folosesc destul de des. Mi se pare ceva normal pentru ca asa copii se pot recreea prin jocurile online. Daca este vorba despre temele noastre , putem sa ne documentam despre diferite lucruri pe internet deoarece aici gasim niste raspunsuri foarte bune. Din pacate unii oameni il folosesc in exces , ce dauneaza grav sanatatii , in special vederii omului.