RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-04-2016
Engleza
a fost răspuns
va rog exercitiul 4 in engleza plizz
Răspuns :
Antonio069
Antonio069
21-04-2016
Lucrează in echipe pentru a identifica numele pasarilor din imagina de mai jos si da cat mai multe informatii posibile despre ele.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exarcitiile 5,6 Va Rog Dau Coroana
Memorează Genul Substantivului Lor De Mai Jos Anotimp Copil Floare Poză Sunet
A) Transcrie Din Versurile Poeziei Adjectivul Potrivit Fiecăruia Dintre Substantivele Date. Cumplita Lungi Mandra Iarnă Troine Roid □ Trecatori Anii Ţară Ralia
Merge Sa Asociez Războiul Care Mi-a Salvat Viața, De Kimberly Brubaker Bradley Cu Jurnalul Annei Frank?
Notați 5 Cuvinte Formate Din 5 Simboluri.
Fie A,B Și C Trei Puncte Necoliniare. Construiește: A) Perpendiculara Din Punctul A Pe Dreapta BCb) Perpendiculara Din Punctul B Pe Dreapta Acc) Perpendiculara
Va Rog Mult Rapid Nu Am Timp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daca Se Poate Pe O Foaie Dau 100 De Puncte!!!!!!!!!!!10 La A 2:[(5 La A7 Ori 5 La A 10)totul La A 2: 25
Domnul Profesor Mă Ajutați Vă Rog Frumos.
Treimea Unui Număr Este Egal Cu Produsul Numerelor 6 Și 3 Ce Rezultat Voi Obține Dacă Din Dublul Numărului Obținut Vei Scădea Întreitul Câtului Și 56 Și 7
A) Transcrie Din Versurile Poeziei Adjectivul Potrivit Fiecăruia Dintre Substantivele Date. Cumplita Lungi Mandra Iarnă Troine Roid □ Trecatori Anii Ţară Ralia