RO Study
👤
Udmaclaudiu
Udmaclaudiu
20-04-2016
Limba română
a fost răspuns
vreau o poezie despre copii
Răspuns :
Roxanaroxi1925
Roxanaroxi1925
20-04-2016
Copii sunt frumoși, Câte o dată curioși, Iar până o dată, Când vine o fată. Copii sunt dulci, Fetele iau ursuleți de pluși, Iar băieții cucuietii, Merg la fotbal cu băieții, Și cu familia lor mare, A crescut o fată mare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
17 Supra 2 Scris Sub Forma Zecimala Este .......
Va Rog,compuneti O Poezie Despre Locomotie(mers,alergare,rostogolire,alunecare,tirire) Var Rog Mult
Repede.. Am Nevoie Și Eu De O Conversație În Engleza Dar Va Rog Frumos Cu Tot Cu Traducere.
Fie triunghiul Oarecare ABC, M Mijlocul [AB], N Mijlocul Lui [AC], P Mijlocul Lui [BC], Q Simetricul Lui P Fata De M Si R Simetricul Lui P Fata De N.demonstreaz
Vreau O Compunere Cu Titlutl De Ce Ne Plac Cartile ?
Despre Ce Lume Aste Vorba In Poezie?
Vreau Si Eu 2 Fraze In Care Verbul A Ramane Sa Fie Regent Pentru O Propozitie Subordonata Subiectiv, Respectiv Pentru O Propozitie Subordonata Predicativa. Urge
Scrieti O Expresie Prin Care Sa Verificati Daca Un Numar Natural "n" Are Proprietatea : a) Ultima Cifra ≠ 3 ; 5 b) Ultima Cifra Este Parac) Ultima Cifra Este I
As Dori O Compunere Cu Titlul Profesorul Meu.
Avem In 13 Clase Cu 325 De Elevi.Stim Ca Avem In Prima Clasa Un Baiat, In A Doua Doi Baieti, In A Treia Trei Baieti Si Tot Asa Pana La Ultima Clasa, In Care Ave