RO Study
👤
Elenalevinte
Elenalevinte
18-04-2016
Engleza
a fost răspuns
Match the woeds with their definitions:
Răspuns :
WildBelle
WildBelle
18-04-2016
1 -> j
2 -> i
3 -> h
4 -> g
5 -> f
6 -> e
7 -> d
8 -> c
9 -> b
10 -> a
Answer Link
AGM2
AGM2
18-04-2016
1-j
2-i
3-h
4-g
5-f
6-e
7-d
8-c
9-b
10-a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Sa Fac Cate O Propozitie Cu,cuvintele ( Get Dressed,eat,go To School,read) Plss
Cn Imi poate Spune O Scrisore De 8 Martie Ptr Mame Cu Pron Personal Si Cu Pronume Personal De Politete
Ma Putet Ajuta Cu O Idee ? Cum As Putea Incepe ?Alcatuiti Textul Unei Invitatii Adresate Primarului Localitatii Unde Domiciliati , De A Participa La Sarbatorire
Salut,am Nevoiea De A Comenta Proverbul "Se Tine Ca Riia De Om"....multumesc Anticipat
Maria Este Cu 2 Ani Mai Mare De Cat Anna.anna Este Cu Sase Ani Mai Mare De cat Elena.cat Dac Varstelelor Impreuna Daca Maria Este De 2 Ori Mai Mare De Cat El
INTR-O CLASA A-IV-A, 7/8 DIN NR ELEVILOR AU OBTINUT PREMII LA CONCURSURILE SCOLARE. ASTFEL 3/8 AU OBTINUT PREMII LA PROBELE SPORTIVE CU 1/8 MAI PUTIN LA CONCURS
Determinati Concentratia Molara A Solutiilor Care Contin: 400g NaOH In 5L Solutie
Cine Imi Spune Raspunsul La Intrebarea Asta :a= 3 X 3 X 3 X - 2,3 + 7,237b= 9 X 9 : 9 X 9 + 72,584 - 12,438 + 102Sa Se Afle Catul Si Restul Lui B : A
Construeşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziţii Care Să Conţină Şi O Subordonată Atributivă , Introdusă Prin Adverbul Relativ Unde . URGENT !!
X Supra 4= 7 Supra 2,cum Il Aflu Pe X?