RO Study
👤
Maftei2001
Maftei2001
17-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Am nevoe urgent toate exercitiile
Răspuns :
Armanda11
Armanda11
17-04-2016
2) a) triunghiul MPA is MA=PA=30 de un rez cu T.P.=> PM^2=MA^2+PA^2
PM^2= 30^2+30^2
PM^2=900+900
PM^2= 1800
PM=√1800 si calc cat e radical din 1800
P.S. Daca vrei rezolvarea si la celelalte ex ti le fac maine daca nu-ti trebuiesc neaparat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[Stiu Ca Pate Par Prost Dar Sunt Obosit Si Nu Judec Prea Bine] Catul A Doua Nr. Este 5,iar Diferenta 360.Care Sunt Nr.?
1. Alege Raspunsul Corect a) Oprirea Unei Pietre Care Cade Pe Nisip Este Un Efect Static/dinamic Al Fortei Cu Care Nisipul A Actionat Asupra Pietrei. b) Roaba S
Calculeaza Suma Tuturor Numerelor De Trei Cifre Ce Se Pot Scrie Cu Ajutorul Cifrelor 1,0,9 Fara Ca Acestea Sa Se Repete.
Formuleaza Doua Argumente Pro Sau Doua Argumente Contra Afirmatiei Lui Ion Druta: Adevarata Vocatie E Mai Presus De Toate
Ajutor!!!Repede!!Descrieti La Alegere O Pisctura De Ștefan Luchian. Comentariul Titlul,Autor,anul,materiale Folosite,tipul De Compoziție,perspectiva,culorile Si
Perimetru Unui Dreptung Este 38m.daca Lungimea Este 12m Se Poate Afla Latimea.
ABCD - Romb {O} OM ⊥ AB AM=12 AM=4 * MB AC=?
Din 27 Metri S-au Cusut 9 Uniforme.De Citi Metri De Material Este Nevoie Pentru A Coase 50 De Uniforme, De Acelas Fel?
Eseu Cu Tema *Vreau Sa Fiu Un Om Implinit* (despre Cariera Noastra)
Cum Se Numeste Poezia De Vasile Voiculescu Si-nasfintitulumed Ce Staruie Pe Cale Un Plop Aproape Negru In Seara Asta Grava ........