RO Study
👤
Ema77
Ema77
17-04-2016
Limba română
a fost răspuns
alege un alt nume pentru planeta noastra si de ce
Răspuns :
GirlXd
GirlXd
17-04-2016
,,ViataTerra"
Am numit planeta asa,fiindca pe planeta exista multa viata.
Answer Link
Roxanaroxi1925
Roxanaroxi1925
17-04-2016
Uriașa de Terra. Am numit-o asa fiindcă pe Terra sunt mulți oameni de toate felurile :români, italiani, spanioli, unguri, turci, romani, sârbi ș.a.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Menţionează Un Rol Al Utilizării Punctelor De Suspensie În Structura Să Vedem ...
Imi Dati Daca Va Rog Exeplu De Propozitie In Care Cuvantul Fiecare Sa Fie Pronume
6+ 56x6 :[12 X 7-17 X ( 28:a ) + 10x4] : 3 = 8
1.Cat La Suta Din 85 Repezinta 51? 2.Valoarea Unui Raport Este 5.Care Va Fi Valoarea Raportului Daca :a)marim Primul Termen Al Raportului Cu 3b)miscoram Primul
Se Considera Functia F:R-->R, F(x)=3-2x .b)Calculati Suma S=f(0)+f(1)+f(2)+...+f(100). As Dori Sa-mi Explicati Modul De Rezolvare ,calculele Etc. Multumesc!
Un Corp Cu Masa De 27g Este Introdus Intr-o Mensura,nivelul Apei Ridicandu-se De La 60cm3 La 70cm3. Corpul Este Apoi Suspendat De Un Resort A Carui Constanta El
Aria Unui Triunghi Cu Latura De 6 Cm Si Inaltimea Corespunzatoare Ei De 5 Cm Este Egala Cu ?
Imi Spuneti Si Mie : O Scurta Compunere In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Importanta Fructelor In Alimentatia Zilnica ?
Cum Pot Face Un Arbore Genealogic?
Raportul Dintre Suma Si Diferenta A Doua Numere Este 5 Supra 6.sa Se Afle Numerele Stiind Ca 20% Si Primul Numar Este Cu 4 Mai Mare Decat 30 % Din Al Doilea Num