RO Study
👤
Marian1233
Marian1233
22-10-2014
Franceza
a fost răspuns
Ce inseamna Donnez vos devoirs maintenant
Răspuns :
Leonard
Leonard
04-08-2019
Salut!
Daţi (prezentaţi) temele voastre acum.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Articuleaza Hotarat Substantivele Viscol Strazi Zapada Vecin Camp Crivat va Rog Am Nevoie
Tata Are 42 De Ani Iar Fiul Are Șapte Ori Mai Puțin Câți Ani Are Fiul
Suma A Două Numere Este 44. Dacă Măresc Cu 4 Primul Număr, Obțin Triplul Celui De-al Doilea Număr. Va Rog Am Asta Că Tema Dau Coroana Va Roggggg
16)Triunghiul Echilateral PAB Și Triunghiul Dreptunghic Isoscel QAB, AQB = 90° Sunt Situate În Plane Diferite, AB = PQ = 30 Cm, Iar Mestemijlocul Laturii AB.a)
4. Alcătuieşte Câte Un Enunt În Care Să Introduci, Pe Rând, Fiecare Parte De Vorbire.substantivcurcubeuvisadjectivfericitblândverba Se Împrieteni?a Zâmbipronume
Mă Ajută Pe Mn Cineva?Întrebare Scurta Pt Cls 1.Se Vede La Ce Dacă Dati Img Mare....
Indica Numărul De Forme Al Adjectivelor De Mai Josarzătorprietenesc Repedespațios Tânăr
Luna Se Rotește În Jurul Pământului. Interacțiunea Dintre Cele Două Corpuri Este: a) De La Distanță (prin Intermediul Câmpului) B) De Contact Iar Efectul Aceste
Sambata Si Duminic, Alex A Citit 151 De Ani Din Biblie Pentru Cop Deobată A Citit Cu 63 De Pagini Mai Putine Deckt Dominialist In Fiecare Zi
Dau Coroana Promit!!!!! Macar La Unul