RO Study
👤
Stietot4
Stietot4
17-04-2016
Limba română
a fost răspuns
ce sens mai are cuvintul ceas
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-04-2016
ceas - orologhion , ora , timp
Answer Link
Ayl11
Ayl11
17-04-2016
ceas poate fi obiectul sau poate insemna timpul:A trecut un ceas de cand nu ne-am mai văzut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
- - 3. Incercuiește Denumirea/formula Chimică Corectă Pentru Fiecare Oxid, Din Variantele De Mai Jos: Am Nevoie Urgent De Acest Exercițiu Va Rog Dau Coroana
3. Aflati Valoarea Numărului A: 2 X (a +4× 6-3×7) = 15 +6:2×3=urgent!!!!!
În Grădină În Grădina Bunicii Au Fost Plantate Pe Patru Rânduri Câte Patru Zambile Cu 14 Mai Puține Lalele Decât Zambile Și Panseluțe Câte Zambile Și Lalele La
1. Cu Ce Ocazie Crezi Că Ar Putea Fi Distribuit Un Astfel De Fluturas? 2. Care Dintre Enunturile Scrise Contine Un Îndemn? SUNTEM ROMÂNI, SUNTEM EUROPENI! A) Av
Două Magazine De Încălțăminte Au Vândut Pantofi Primul A Vândut Cu 1794 Mai Puțin Decât Al Doilea Să Se Afle Câte Perechi De Pantofi A Vândut Fiecare Dacă Al Do
6. Știind Că: A + A + A = 9 Și B - A = 24, Află B + A = ?
Buna Ziua, Am Nevoie De Ajutor! Daca Se Poate, Vreo 3 Propoziti La Fiecare Imagine. Multumesc!
Află Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Care Adunat Cu 372 Dă Un Număr De Trei Cifre Diferite. Va Rog Sa Ma Ajuți!
Sa Se Calculeze Valoarea Fractiilor Ordinare 1/3,2/5,4/9,8/6,10/12,15/7,3/100,9/25,4/125,3/18,5/6
Compunere In Engleza I Will Be Visiting You The New House In The Forest Rapiddd,Imi Trebuie Intr O Ora,dau 100puncte,coroana