RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Definitia fabulei va rog
Răspuns :
Oelenamocanu
Oelenamocanu
16-04-2016
Fabula este specia genului epic in versuri si in proza in care sunt criticate trasaturi negative de caracter si defecte omenesti puse pe seama unor aminale urmarind indreptarea comportamentului!!
Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Urmatoarea Lista De Notiuni , Termeni Si Denumiri : Resure Se Da Urmatoarea Lista De Notiuni , Termeni Si Denumiri : Resure Naturale,petrol, Golful Persic
Cenumar Este Cu 456 Mai Mare Decat Cel Mai Mic Numar Par De Trei Cifre Dinstincte
Stiu Ca Nu Este Buna Categoria Dar Nu Am Gasit Educatie Antreprenoriala. Am Nevoie La ATP De Un Plan De Afaceri. Cine Ma Poate Ajuta :D ?
Cite Grame Are Un Kilogram
In Trei Lazi Sunt 89 Kg Capsuni.In Primele Doua Lazi Sunt 52 Kg,iar In Ultima Sunt Cu 15 Mai Mult Decat In Prima. Cate Kg Sunt In Fiecare Lada?
Scrie O Compunere Despre Caracterul Enigmatic Al Frumusetii. DOAR CATEVA IDEI VA ROG!!
Daca A/b=c/d Si Ad=8,calculati Valoarea Expresiei (bc*bc)-6ad.CU REZOLVARE,NU DOAR RASPUNSUL.
1. Identificati Complementele Directe Din Enutu De Mai Jos Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima : Anca N-a Raspuns Nimic La Antrebare Na O Bomboana ! Pe Ceala
Suma A Doua Numere Ete 380, Iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Mic.care Sunt Numerele?
Un Vapor Se Deplaseaza D1=7 Km Spre Est , Apoi In Continuare D2=3√2 Km Spre Nord-vest . Care Este Deplasarea Rezultanta ?