RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-04-2016
Engleza
a fost răspuns
vaaa rogg sa traduceti in romana propozitia
Răspuns :
R0mb
R0mb
15-04-2016
eu cred ca munca in casa este o pierdere de timp.Eu nu duc gunoiul sau sa dau cu aspiratorul,dar eu urasc curatatul baii sau sa spal vasele .Eu curat baia o data pe saptamana si nu spal vasele in fiecare seara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ridichii - 3 Lei Lagatura Conopida - 15 Lei Bucata Rosii - 10 Lei Kilogramul- Va Rog , 5 Legaturi De Ridichii , O Conopida Si 6 Kg Rosii.- Toate Ace
Arajamente De (x+1) Luate Cate X-1 = 360 , Stiu Rezultatul Final (5) Dar Ma Incurca Undeva [(x+1)! supra 2 = 360] si Vreau Sa Stiu Cum Se Rezolva , Daca Se Poat
Determina Numarul De Moli De Reactant In Exces Dupa Ce 1,50 Moli De Aluminiu Reactioneaza Cu O Solutie Diluata De Acid Sulfuric Ce Contine 2 Moli.
Unui Elev,dupa Ce A Citit 2 Pe 5 Dintr-o Carte Si Inca 70 De Pagini,i-a Mai Ramas De Citit Un Sfert Din Carte.Cate Pagini Are Cartea? Va Rog Ajutati-ma!
Buna Poate Cineva Sa-mi Explite Analizarea Pred Nominal
Se Dau Triunghiurile ABC Și MNP Asemenea. Dacă AB=8cm,AC=14cm,BC=16cm Și MP=7cm, Să Se Afle Lungimile Laturilor MN Și NP
De Ce Jocurile Pe Calculator Sunt Considerate O Greseala ?
Redacteaza O Compunere De 20-25 De Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Importanta Credintei In Viata Omului
Ce Inseamna:•Cum Scrie La Carte•Om De Carte•A Juca Cartea Cea Mare ?Va Rog Sa Ma Ajutati ! Repede !
Determina Numarul De Moli De Reactant In Exces Dupa Ce 1,50 Moli De Aluminiu Reactioneaza Cu O Solutie Diluata De Acid Sulfuric Ce Contine 2 Moli.