👤
Daniel0001
a fost răspuns

Scrieti o compumere cu titlul " peisaj montan ". Va rog am nevoie astazi la romana si nu-mi trece nimic prin cap in trebuie azi pe 15 inainte de ora 12.Dau fundita....

Răspuns :

Fetele
                                        La munte...
Era vara si parinti mei s-au gandit sa facem o mica excursie la munte. Desigur eu am primit vestea foarte incantat si am mers repede sa fac bagajul..   
 Dupa un drum lung niste brazi falnici si inalti se zaresc. Am ajuns! Pe de oparte si alta brazi, molizi, fagi se leganau usor in bataia vantului. Am observat cerul ce parca putea fi atins... Conurile ce formau un covor. Tata a venit cu ideea sa urcam pe cel mai inalt munte de acolo. Muntele parea nesfarsit dar intr-un final am ajuns. Nu se poate explica in cuvinte privelistea.... Eram fascinat si admiram  in liniste magnificile meleaguri. Pasarelele ce treceau ca o sageata deasupra capului meu. Padurea vesela cu multe animale dragute si micute.. norii pufosi ce dormeau deasupra capului meu si multe altele
          Aceasta excursie a fost minunata si parinti mi-au promis ca v-om mai veni...      CORONITA!