Răspuns :
Aceasta schita contine foarte multe momente comice.Primul declanseaza de la contazicerea femeilor pe costumul lui Goe, apoi la care Goe le face pe amndoua proaste ,,Vezi, ca sunteți proaste amandoua? întrerupe tanarul Goe. Nu se zice nici marinal, nici marinel''.Urmatoarea parte care mi se pare a fi cea mai amuzanta se declanseaza atunci cand Goe tot scotea capul pe geam.Apoi acesta a inceput sa tipe se se opreasca trenul ca lui ia zburat palaria de marinar.Dar problema era ca el avea biletul legat de pamblica palarii.
,,– Mamitoo! mam' maree! tantii!
-Ce e? Ce e? sar cocoanele.– Sa opreasca! zbiara și mai tare Goe, batand din picioare. Mi-a zburat palaria! să opreascaaa!''.Urmatorul moment este acela cand Goe dispare iar femeile incep sa tipe si sa se sperie.Mai incolo Goe a tras din greseala manivela si trenul se opreste.Dar cand conductorul vine mam'mare se pune cu baiatul si se prefac ca dorm.
In concluzie toate aceste situatii comice sunt declansate de D-l Goe.
,,– Mamitoo! mam' maree! tantii!
-Ce e? Ce e? sar cocoanele.– Sa opreasca! zbiara și mai tare Goe, batand din picioare. Mi-a zburat palaria! să opreascaaa!''.Urmatorul moment este acela cand Goe dispare iar femeile incep sa tipe si sa se sperie.Mai incolo Goe a tras din greseala manivela si trenul se opreste.Dar cand conductorul vine mam'mare se pune cu baiatul si se prefac ca dorm.
In concluzie toate aceste situatii comice sunt declansate de D-l Goe.