RO Study
👤
Vadimbadea00
Vadimbadea00
14-04-2016
Limba română
a fost răspuns
O povestire scurta despre natura
Răspuns :
ArnolDDoge
ArnolDDoge
14-04-2016
Natura
Ea este un rol important in viata animalelor.In natura sunt multe animale ,mai inspecial in tarile calde sau in paduri.
In natura ,adica in padure solul este foarte bun.Pentru punerea pomilor,rasadilor etc.
SPer ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 ....scrie3nr.naturale Mai Mari Decat 543,dar Mai Mici Decat 687. 2....scrieti3numere Naturale,mai Mici Decat 981
Un Paralelipiped Dreptunghic ABCDA”B”C”D” Are BD”=25cm Si Aria Bazei Egala Cu 108 Cm Patratiiar AB Si BC Sunt Direct Proportionale Si 0,(3) Si 0,25aflati Dimens
Aflati X Din Egalitatile:11/4-x=3/2b) X-3intregi Si 2/5=22/3c)7intregi Si 1/4-x=3si1/5
Bunaa Am Nevoie De Ajutor :* :* Deci Suna Cam Asa :))) Indicati Propozitiile Subordonate Completitive Indirecte Din Textul Urmator: Baba Dochea Era O Soacra Rea
Un Paralelipiped Dreptunghic ABCDA”B”C”D” Are BD”=25cm Si Aria Bazei Egala Cu 108 Cm Patratiiar AB Si BC Sunt Direct Proportionale Si 0,(3) Si 0,25aflati Dimens
Buna,am Nevoie De O Compunere Despre Anotimpul Preferat In Care Sa Folosesc Cuvintele Cer,luna,vazduh,clipa,ramura,sunet Si Codru.
Vreau Sa Ma Ajutati Si Pe Mn Am De Facut O Compunere Cu Pronume Demonstrative Si Pronume Personale
Suma A Trei numere Este 4688. Produsul Primelor Doua Este 832, Al Doilea Fiind De 13 Ori Mai Mare Decat Primul, Iar Al Treilea Numar Este De 5 Ori Mai Mare Deca
Ma Gandesc La Un Nr. Scad Triplul Acestuia Din Produsul Nr 85 Si 4, Impart Diferenta La 5, Scad Catul Obtinut Din 70, Inmultesc Diferenta Cu 4 ,adun La Produs 1
In 2 Cosuri Sunt 99 De Mere. Daca S-ar Lua 17 Mere Din Primul Cos Si S-ar Pune In Al Doilea, In Primul Cos Ar Ramane Cu 25 De Mere Mai Multe Ca In Al Doilea. Ca