RO Study
👤
Max41
Max41
14-04-2016
Matematică
a fost răspuns
scrieti fara virgula indicind minutelesi secundele
Răspuns :
Codrincristea211
Codrincristea211
14-04-2016
ex:5'10"(5 minute si 10 secunde)
,,' ,,-apostrof
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Numește Cazul Cerut De Prepozițiile Şi De Locuțiunile Prepoziționale Din Exemplele Date. A. M-am Oprit În Fața Școlii. B. O Vrabie Zboară Deasupra-mi. C. Un C
Se Consideră Mulţimea A = {0, 1, 2, 3, 4, 5, 6}. Câte Submulţimi Ale Lui A Conţin Cel Puţin Un Element Număr Impar?
1. ) Unde Trăiesc Pinguini 2. ) Cum Comunica 3. ) Prin Ce Sunt Diferiti Pinguini Imperiali 4. ) Unde Trăiește Pinguinul Albastru Prepede Va Roggg.
Repedeee Va Rog Multttttttt
Ajutooooooooooooooooooooooorwrite About What You Shoud Or Shouldn't Do1.get Up Late. I Shouldn't Get Up Late.2.study English. I Shoud Study English. 3.go T
Ce Înseamnă “Despotismul Luminat” Vreau Explicatie Pe Înțeles, Nu Definiție Luată De Pe Internet.
In Figura De Mai Jos, Punctele B,C,D,E Aparțin Cercului C(O,r). Coardele BC Si DE Sunt Congruente.a) Arătați Ca ∆ACE Este Isoscelb) Arătați Ca AO _|_ CE
1 Răspundeţi La Întrebările Următoare Prin „Da", „Nu" Sau „Nu Neapărat", Completând Tabelul De mai Jos
Bunăăă, Va Rogg Am Nevoie
167. Laturile Consecutive Ale Unui Paralelogram Au Lungimile De 5 Cm Şi 6 Cm Iar Aria Lui Este De 24 Cm². A) Să Se Afle Cu Cit La Sută Creşte Aria Acestui Paral