RO Study
👤
Cami37
Cami37
14-04-2016
Engleza
a fost răspuns
oricare 5 propozitii cu cazul posesiv
Răspuns :
Ada45
Ada45
16-04-2016
The book is mine.
I give him a present.
I told her a secret.
This is our class.
The eraser is yours.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați Asta Va Rog, Dau Coroana, Repedeee, Ex 10
Ajutați-mă Vă Rog, Ofer Coroana Celui Mai Deplin Răspuns Iată Textul Pentru Aceste Întrebări.TEXTText I“This Week We Decided To Look At A Small Family-run Rest
Scrieți Sub Forma De Fractii Zecimale:a. Trei Zecimib.oi Întregi Și Șapte Sutimi C.patru Zeci Și Trei De Miimid.doua Zeci De Întregi Și Opt Miimie. Șase Într
Care E Diferența Dintre Etnie Și Rasă???
Ajutor Pls! Dau Coroană
Svrie Verbe :a) Inteles Asemanator: A Rasari A Ramane A Rade A Alerga A Se Uita A Spune A Anunta A Se Sui
Prop Cu Domnia Sa,domnia Lui,excelenta Sa,excelenta Lui,maria Sa,maria Ta,maria Luizdansa,dansul,matale Și Luminatia SaRAPID!
Bună Seara,ajutați-mă Și Pe Mine,mulțumescdacă Am Funcția Lui X: F(x)= X2 Barat,și Am Funcția Lui 1: F(1)= ? Cu Valori În Mulțimea Numerelor Naturale (0,1,2,3..
Va Rog Mult Analizati Adjectivele :(noaptea) Pustie Si Rece(visuri) Dragi(miautele) Lungi Si Indoite (nor) De Colb (fața) Infricosata (privirea) Crunta (norii)
Notează Sensurile Cuvântului A Colinda Din Enunțurile Date. a) Colindă În Noaptea De Crăciun. b) A Colindat Țara În Lung Și-n Lat Pentru A Găsi Un Loc Al Său. D