RO Study
👤
Anto63
Anto63
14-04-2016
Matematică
a fost răspuns
am de facut problema noua
Răspuns :
Ninaninett
Ninaninett
14-04-2016
sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Informatii Despre Piramida Alimentație Rog Frumos
1. În Baza Celor Enumerate Mai Sus Realizați Un Eseu Structurat Cu O Temă La Liberă Alegere, De Maxim 12 Rânduri, În Care Să Scoateți În Evidență Forma Scrisulu
Y=(√5-√3 ²)- 72+(√5+√3 )²-7dau Coroanăaa
1. B 2 E 4. D L 1. Pasiune Pentru O Activitate Desfăşurată În Timpul Liber, 2. Este Sinonim Cu ,,odihnitor", Recreativ". 3. Desfăşurarea Mai Multor Activități Î
1 Transformați În M³: a 2 Dam³; b 31000 Dm³; d 490 000 Dm³; e 690 000 000 Cm³; c 270 Hm³; f 5000 000 000 Mm
4 Coche La Bonne Case. Comment / Où Ça S'écrit? La Rue Des Fleurs, C'est Quand/où? Quand/Où Est-ce Qu'il Habite? Quand/Pourquoi Aimes-tu L'été? Comment/Où Fait-
Am Nevoie De Ajutor Plzzzzz
Organismul Este Un Tot Unitar, Iar Funcționarea Defectuoasă A Unui Organ Se Răsfrânge Asupra Funcționării Întregului Organism. a) Oferă Două Exemple De Boli Ca
Suma A Două Numere Este 24. Află Cele Două Numere, Ştiind Că Al Doilea Termen Este Cu 6 Mai Mic Decât Primul Termen. Rezolvă Prin Ambele Metode. Mutedo Grafica
Este Corecta Propozita :harta Mea E Mai Outin Lunga Decat A Ta. La Superlativ Absolut (de Inferioritate) ?