RO Study
👤
Miremirela97
Miremirela97
14-04-2016
Matematică
a fost răspuns
integrala din ln din x pe x
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
17-04-2016
Aplicăm metoda de integrare prin părți.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma: Am De Facut Un Dialog Intre Greiere Si Furnica La Inceputul Verii.
Imi Da Si Mie Cineva Formulele De La Functii ? Sunt Clasa A 8 A Si Nu Am Inteles Cum Se Fac Adica Stiu Sa Reprezint Grafic O Functie Dar Sunt Niste Formule Pe C
Formulati O Propozitie, In Care Un Adjectiv Pronominal Sa Stea In Cazul Vocativ Si Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Adjectival.
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Adjectivele Pronominale Din Urmatoarele Enunturi:L-am Intrebat Ce Care Citeste.Mi-a Spus Carui Prieten Ii Datoreaza Alegerea
1. Verificati Daca Perechea (1;-2) Este Solutie A Sistemului: A) X+y=3 b) X-y=3 C) 2x-y=7 d) 4x-3y=10 -2x+y= -4 4x+y=2
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Adjectivele Pronominale Din Urmatoarele Enunturi:L-am Intrebat Ce Care Citeste.Mi-a Spus Carui Prieten Ii Datoreaza Alegerea
Comparati Numerele 8sin60° Si 12ctg60°.
Cine Imi Poate Scrie O Scurta Prezentare A Lui Samson Si A Lui Samurache In Care Sa Folosim Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Pentru A Descrie Comparativ
Cum Caracterizez Personajul Principal Din Orice Opera
Un Depozit Trimite La 3 Magazine 354 De Jucarii . Dupa Ce Fiecare Magazin Vinde Acelasi Numar De Jucarii , La Primul Raman 36 , La Al Doilea 39 , Iar La Al Trei