RO Study
👤
Ramonyk9
Ramonyk9
14-04-2016
Biologie
a fost răspuns
IMI TREBUIE UN CANTEC LA BIOLOGIE
Răspuns :
Bibisofi
Bibisofi
20-04-2016
Biologia-i dragă materie
Cu multe minuni găsite
Analizate pe departe
Și expuse și apreciate
De oamenii cei mai atenți,
Ce înțeleg știința mai
Presus ca orice!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Rezolvati Exercitiul Acesta 50-7la Putera A 2 + 9 La Puterea 2
Cinci Copii Au Aceasi Suma De Bani .dupa Ce Primul A Cheltuit 375 Lei ,al Doilea 327 Lei,al Treilea 340 Lei ,al Patrulea 359 Lei,iar Al Cincilea 343 Lei,le Au T
Teorema Reciproca: Daca Un Triunghi ABC Are Doua Inaltimi Congruente Atunci El Este IsoscelIp: BE Perpendicular Pe ACCF Perpendicular Pe AB[BE] Congruent [CF]Co
Pentru Trei Legături De Mărar Și 5 Kg De Cartofi O Gospodina A Plătit 8 RON Și 40 De Bani Cât A Plătit Pentru O Legătură De Mărar Și Câte Un Kilogram De Cartofi
Comparați Relieful Europei Centrale Cu Relieful Europei Vestice ,precizând Doua Deosebiri Si O Asemănare.Deosebirile Si Asemănarea Se Pot Referi La Oricare Dint
Arugentati Factori Care Au Determinat Aparitia Civilizatilor In Orient. [ Mesopotania, Egipt, Babilon, China.] De Ce A Fost Posibila Aparitia Primor Civilizati
Adjectivele Ager,extrafin,confortabil,rascopt,stravechi,infim Au Grad De Comparatie?coroana Si Toate Punctele
Eu Am Cu 38 De Pere Mai Mult Decat Tine.Daca Ti-as Da 10 Pere,care Ar Fi Diferenta De Pere Dintre Noi ?
1.Trăsăturile Mitului2.Tipuri De Mituri3.Exemple De Mituri
→ 3. Punctul M Este Mijlocul Segmentului (EF), Unde E(-3, 4) Și F(7, 2). Coordonatele Punctului M Sunt