RO Study
👤
Yokomaria
Yokomaria
13-04-2016
Limba română
a fost răspuns
inteles asemanator,maine
Răspuns :
Yoo12
Yoo12
13-04-2016
peste o zi =))))) cred
Answer Link
Alessya2006
Alessya2006
13-04-2016
maine......urmatoarea zi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Pluralul Substantivului ,,cuc,,??
Ajutatima Va Rog. In Acest Text Sa Gasesc Toate verbele La Diateza Reflexiva. Si Sa Numesc Sinonimile Lor,acceptabile in Acest Context. Muzicanti,dupa Ce Au
Tradu : a) Terentia Tibi Maximas Agit Gratias . Id Est Mihi Gratissimum. Inamici Mei Mea Mihi, Non Me Ipsum, Ademerunt. b)Sapientia Et Religio Maxime In
Doua Numere Intregi A Si B. Doua Metode De Calcul A C.m.m.d.c . Trebuie Sa Fac Acelasi Lucru Si Pentru C.m.m.m.c. :\
Descrieti intr-un Scurt text,pregatirea unei Vizite La Muzeul National de Istorie A Romaniei. Folositi verbele:au hotarat;viziteaza;vor Organiza;am Plecat;multu
Ajutorfie Triunghiul Abc Un Triunghi Cu M < A=90 De Grade ,AB=6 Cm,BC=10 Cm Si CA=8 Cm Calculata)sin B b)sin Cc)cosB d)cos C e) Tg B f)tg C g)ctg Bh)ctg C mu
Imi Spune Si Mie Cineva Cum E Posibil SeriaRadeon HD 5450Tip Memorie VideoGDDR3Capacitate Memorie Video1GB (up To 2.8GB) cum Adica 2,8 , Trebuie Sa Fac Overclo
Un Amestec De Etan Si Etana Cu Volumul De 112 L (c.n.) A Fost Supus Hidratarii In Rezultat Sau Format 180 G De Alcool Calculeaza Partile De Volum De Etan Si Ete
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor "anumita,in Jurul,celor ,care " Din Enuntul: "Exista O Anumita Aura De Geniu In Jurul Celor Care Vorbesc Limbi Stra
Care Este Cel Mai Simplu Tip De Schelet?