RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-04-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
ritm specific muxicii de dans
Răspuns :
Zglb
Zglb
14-04-2016
ritmul ar trebui sa fie 2 timpi si rar 4 timp(4 timpi daca muzica e foarte rapida)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati Modul De Formare A Urmataorelor Adjective Din Text: Acea(amintire), (partea) Insorita, (partea) Sufleteasca *spuneti-mi Cum Va Dau Punctele*
Alcatuieste Enunţuri În Care Adjectivele Proaspăt Zi Vesela Usor Sa Fie Atribite Apoi Nume Predicative
Va Rog Ajutați-mă Am Nevoi Sa Trecea Clasa A 5 Si Eu Sunt In A Patra Va Rog Din To Sufletu Meu La Ex 2 Si 4
In Ce Scop Se Utilizeaza O Busola?
Imaginați-vă Că Sunteti Bogați Și Doresc Să Ajute Fizic Și Intelectual Persoanelor Cu Handicap. Scrie Cum Vei Face Acest Lucru.
Propozitie Cu Cuvintul A Inflori
Care Este Varsta Fiecaruia Daca Varsta Mamei Fata De A Fiicei Mai Mare Este De Trei Ori Mai Mare , Iar Varsta Fiicei Mici Este O Treime Din Varsta Surorii Mai M
Ajutati-ma Va Rog Cu 2 Exemple Corectitudinea Afirmatiei..Rolul Unui Tip Detransport Intr-un Stat Depinde De Marimea Teritoriului Acestia..?/
Cubinte Cu Inteles Asemanator Pentru Cuvintele : Ravnit, Ininduiosa, Iglu
Alcatuiti Enunturi In Care Sa Demonstrati Ca Schimbarea Topicii Adj Urmatoare Fata De Substantiv Le Poate Modifica Sensul : Sărmana(femeie) , Buna (parte)