RO Study
👤
Bebe810
Bebe810
13-04-2016
Limba română
a fost răspuns
care este însușirea fulgilor
Răspuns :
GirlXd
GirlXd
13-04-2016
Fulg-mare,mic,alb,gri,frumos,stralucitor.
Answer Link
Raysa2345
Raysa2345
13-04-2016
Fulg= micut, alb, rece, stralucitor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Materialele Transportate Si Depozitate De Ghetari Se Numesc?
Compunere Despre Craciun In Alta Tara Cum L Ai Petrecut (traditii Si Obiceiuri) 20-40 Randuri. Va Rog Dau Coroana RESPECTATI RANDURILE!
Îmi Trebuie Urgent Dau Coroană Dar Va Rog Să-mi Scrieți Și Întrebările Și Răspunsurile
Mama Si Cei 2 Fii Ai Sai, Marian Si Doru, Au Cheltuit Impreuna 325 Lei. Mama A Cheltuit Triplul Sumei Pe Care A Cheltuit-o Marian Si Inca 15 Lei, Iar Doru, Dubl
Completati Enuntul "Da Mai Departe Pentru..."precizand Cat Mai Multe Scopuri Pentru Acest Gest.
3. Scrie Replicile Lipsă.-Aseară Mă Durea Capul.-_______________________?-Mama Mi-a Dat Un Ceai Cu Mentă Și Miere.-______________________?-Da, Astăzi M-am Trezi
„[Atenienii]: [...] Sperăm Că Voi, Decât Să Vă Gândiți Să Ne Influențați Spunând Că Nu V-ați Alăturat Lacedemonienilor, Deși Sunteți Colonia Lor, Sau Că Nu Ne-a
Buna! Vă Rog Să Mă Ajutați. Măcar La Una Dintre Acestea:1. Enumeraţi Sucurile Digestive Ce Se Varsă La Nivelul Intestinului Subtire.2. Enumeraţi 2 Adaptări Pe C
Buna! Vă Rog Să Mă Ajutați. Măcar La Una Dintre Acestea:1. Enumeraţi Sucurile Digestive Ce Se Varsă La Nivelul Intestinului Subtire.2. Enumeraţi 2 Adaptări Pe C
O Compunere Cu Multă Imaginare La Ori Ce Timp (past Simple, Present Continous Sau Present Simple) In Engleza