RO Study
👤
Lenuar
Lenuar
13-04-2016
Matematică
a fost răspuns
o problemă după ex. (400kg+400kg:4)-17kg=
Răspuns :
Nedelcugheorgh
Nedelcugheorgh
13-04-2016
Mihai are 400 de kg de capsuni, Mircea are de 4 ori mai putin decat Mihai si Andrei are cu 17kg mai putin decat cei doi.Cate kg de capsuni are Andrei ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizarea Lui Dragos -Vda
Dacă Elevii Unei Clase Se Aşează Câte Doi În Bancă, Un Elev Stă Singur În Bancă, Iar Două Bănci Rămân Libere. Dacă Elevii Se Aşează Câte Trei În Bancă, Rămân Şa
Transformati Dialogurile In Texte Narative: - Pofta Buna,cumatra!Tii! Ce De Mai Peste Ai!Da-mi Si Mie,ca Tare Mi-e Pofta! -Ia Mai Pune-ti Pofta-n Cui,cumetre,
Alcatueste O Lista De Obiecte Procurate Din Comert De Care Ai Facut Uz In Ultimele 2-3 Ore Va Rog Frumos Ca Imi Trebue Pe Mine Pliz
Un Depozit Pentru Pastrarea Finului Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 16,5m;5,2m;4m.Cite Tone De Fin Pot Fi Pastrate In Acest depozit,
Tehnica 6 De Ce ? De Ce Avem Nevoie De Parinti ?
Cum Se Numeste Ramura Zoologiei Care Studiaza Reptilele?
FLORILE TREZITE MI-S , ARIPILE SI-AU DESCHIS SI.DESPRINSE DIN RAZOARE, CE CREDETI?INCEP SA ZBOARE. GHICI!!! RASPUNS URGENT VAAA ROOOOG
Traduceti 'Bucuresti Este Capitala Romaniei." In Germana
Formati Propozitii In Care Adverbele :posibil,desigur,fireste. Sa Aiba Functie Sintactica De Predicat Verbal ;)