RO Study
👤
Boubou
Boubou
13-04-2016
Limba română
a fost răspuns
am făcut bine tema? daca nu spunetimi voi
Răspuns :
EmilJoaca
EmilJoaca
13-04-2016
Da.. E corect..
Bafta in continuare :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îndoaie O Foaie De Hârtie în 4, Apoi În 8, Ca În Imagine. Desfă Foaia, Apoi Calculează măsurile Tuturor Unghiurilor care Au Apărut Pe Aceasta. Cine Ma Poate Aj
☆5. Mets Les Mots Soulignés Au Pluriel:1. Elle Prépare UN GÂTEAU Au Chocolat,2. Il Va Au Parc Avec UN AMI.NYCO BUCĂTĂRIEacum 5 Minute3. J'offre UN JOLI CADEAU À
DESCOPERĂ! Dana Si Emil Au Portocale. Emil Are 10 Portocale, Ceea Ce Înseamnă De 5 Ori mai Multe Decât Numărul De Portocale Ale Danei. Dana а) cate Portocale A
Completează Tabelul: Cineva Sa Ma Ajute Cu Tabelul Va Rog . Multumesc !
Bianca Citește În Fiecare Zi Câte 25 De Pagini dintr-o Carte De 175 De Pagini. In Câte Zile Va Termina De Citit Cartea? Calculeaza prin Scădere Repetată, Apoi S
Rotunjește Numărul La 763 524 La Unități La Zeci, La Sute, La Unități Mii, Zeci De Mii, La Sute Mii, Ajutor Va Rog
Care Esti Prima Tara Agresata Teritoriala
Asupra Unui Punct Material Cu Masa De 2,5 Kg Actioneaza Doua Forte Perpendiculare Cu Valorile De 3N Si 4N. Calculati Acceleratia Punctului Material.
Controverse De Nina Cassian Semnificațiile Acestui Text . Sub Formă De Compunere Iubire , Natura . VA ROG E URGENT AM NEVOIE ACUMA
Scrie Trei Enunțuri Legate Prin Între Ele Prin Înțeles,pe Baza Ilustrației Alăturate Plsssss Îmi Trebuie Rapid