RO Study
👤
Madona4
Madona4
13-04-2016
Limba română
a fost răspuns
opusul,lui,cheamă,nicăieri
Răspuns :
Alberttaby
Alberttaby
13-04-2016
cheama - dute ,
nicaieri -
Answer Link
Аноним
Аноним
13-04-2016
nicaieri-pretutindeni cheama -a alunga
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Face Cele Două Exerciții Primește Coroana!Textul Este "Eu Și Pisiciot" De Lavinia Braniște
1. Dacă Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor A Şi B Este 6, Iar Suma Numerelor A Şi B Este 48, Aflați Cele Două Numere. 2. A) Dacă Cinci Robinete Pot Umple U
Afla Numerele Naturale Mai Mici Decat 600, Care Impartite La 50 Si 40 Dau Resturile 27,respectiv 17.
Ce M-a Surprins La Cartea Pasteluri De Vasile Alecsandri , In 50 De Cuvinte, Dau Coroana , E Urgent, Va Rog Sa Va Exprimati Frumos
Referat Pentru Povestea "agent În Clasa A Șasea"
Formulează Propoziții Cu Cuvintele Nivelat,neted,arbore,copac,indispus,ursuz,morocănos, Posomorât. Vă Rog,am Nevoie Urgent
3. Temperatura Măsurată Într-o Zi De Iarna La Ora 8 Este De -4°C, La Ora 12 Este Cu 3 Grade Mai Mare, Iar La Ora 18 Este Cu 2 Grade Mai Mică Decât Temperatura M
Fie A, B, CeR Astfel Încât A+b+ce Q Și A² + B² + C² € Q. Să Se Arate Că Ab - Bc + Ca E Q. с
Buna Ziua!!! Am Nevoie De 3,va RogCum Se Face??
0 Croitoreasă Are Nevoie De 20 De Mteri De Pânză Pentru 4 Fețe De Pernă Şi 2 Cearşafuri, Iar Pentru 6 Fete De Pernă Și 4 Cearșafuri Are Nevoie De 36 De Metri De