RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-04-2016
Fizică
a fost răspuns
Aceasta e teoria va rog
Răspuns :
Teodorica111
Teodorica111
13-04-2016
Da cred că aceasta e teoria
Answer Link
Miss1111
Miss1111
13-04-2016
Da
asta
e
teoria...!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Trei Numere X,y,z A Caror Suma Este S, Stiid Ca X Si Y Sunt Direct Proprotionale Cu 0.(3) Si 0.1(6), Iar Y Si Z Sunt Invers Proportionale Cu 15 Si 9.
Un Dreptunghi Are Perimetru De 50 M Si Latimea De 8 M. Aflati Lungimea Dreptunghiului?
VA ROG !!!!!!!! Capitalele Urmatoarelor Tari : -Bulgaria -Germania -Lituania -Irlanda -Islanda -Greacia -Albania -Argentina -Croatia -Elvetia -Noua Zeelanda -C
Spune Daca Papagalii Vorbitori Sunt Persoane. Motiveaza Raspunsul. Civica
Să Se Afle Trei Numere Stiind Ca Mediile Aritmetice A Doua Câte Doua Numere Sunt: 2,(3); 3,(1); Respectiv 1,(5)
Intr-o Scoala Sunt 300 Elevidintre Care 201 Sunt Fete .Calculati Procentul Numarului Fetelor Si Baietilor.
Corecteaza Textul Urmator Sa Se Puna Linie De Dialog Virgula Semnul Intrebari Semnul Exclamari Doua Puncte Unde Este Nevoie Intr-o Zi Cu Soare O Vulpe Un Elefa
URGEENTT REPEDEE AJUTATI-MA LA O 2 EXERCITII DE MATE AM SA DAU CORONITA !! 1) Fie Expresia E(x)=( 2xsupra X^2-2x + 4x+12supra 12+4x-3x^2-x^3 + Xla2 supra X^2+2
O Caracterizare De Personaj La Comedia Va Rog ! Multumesc
Puteti Sa Imi Spuneti Cate O Propozitie Cu Furnica Dar Care Are Rolul De Subiect Complement Si Atribut