Răspuns :
Sistem.
In prima faza inlocuiesti a doua ecuatie in prima si il afli pe c.
Dupa ce l-ai aflat pe c, il inlocuiesti in ultima ecuatie si il afli si pe b.
Iar pentru a-l afla pe a, nu ai decat sa inlocuiesti b si c in prima ecuatie sau doar pe b in a doua.
In prima faza inlocuiesti a doua ecuatie in prima si il afli pe c.
Dupa ce l-ai aflat pe c, il inlocuiesti in ultima ecuatie si il afli si pe b.
Iar pentru a-l afla pe a, nu ai decat sa inlocuiesti b si c in prima ecuatie sau doar pe b in a doua.
inlocuim pe a+b cu 931 si obtinem in prima relatie:931+c=938⇒c=938-931
c=7 apoi il inlocuim pe c in relatia b+c si obtinem:b+7=8⇒b=8-7
b=1
inlocuim pe b in a+b si obtinem:a+1=931⇒a=931-1
a=930
c=7 apoi il inlocuim pe c in relatia b+c si obtinem:b+7=8⇒b=8-7
b=1
inlocuim pe b in a+b si obtinem:a+1=931⇒a=931-1
a=930