RO Study
👤
Djjd
Djjd
12-04-2016
Engleza
a fost răspuns
Exercitiul 5 va rog frumos . La conditionala 1 sau 2 .
Răspuns :
Iuliaiuliaiulia
Iuliaiuliaiulia
12-04-2016
2. have
3. would/ wouldn't have to
4. will
5. come
6. were
7. will not (won't), I am
Answer Link
Про100юля
Про100юля
12-04-2016
have
wiil have
will swim
will come
will be
will buy,am
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Solutia Ecuatiei 2x-1=-xb)Solutiile Naturale Ale Inecuatiei |x-1|<2c)Solutia Negativa A Ecuatiei |2x-1|=3Va Rog Sa Ma Ajutati! :)
Transcrie Patru Pronume Si Patru Adjective Pronominale Din Textul De Mai Jos, Precizeaza-le Cazul Si Functia Sintactica"-Adio, Zise Vulpea. Iată Secretul Meu. E
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi Ecuatiile :a) 2x+35=15b)7x+14=0c) -2x+3= -7d) -3x+5= -10e) -5x+5=5
Un Trandafir Costa 4 Lei, Iar O Crizantema Costa Cat Jumatate Din Pretul Trandafirului. Florareasa A Vandut 50 De Fire De Trandafiri Si Crizanteme Cat Dublul Tr
Am Nevoie De O Comparatie, O Imagine Vizuala, O Imagine Auditiva Si Un Epitet Care Sa Faca Referire La Grupurile De Copii, Atmosfera Din Curtea Scolii Etc. De L
Nopţi De Veghe, Nopţi Cu CerulLimpede Cum E Cleştarul...Umblă Ziua Alb Ca VarulCine V-a-nţeles Misterul!Albe Nopţi De Insomnie,Nopţi De Vis Şi Doruri Pline,Mi-a
Cum Calculez Distanta Dinte 2 Puncte Intr-un Sistem De Axe Ortogonale ?
Intrun Cos Sunt De 3 Ori Mai Multe Banane Decat Mandarine .daca Adaugam 4 Fructe De Acelasi Fel ,atunci Numarul Bananelor Va Fi De 5 Ori Mai Mare Decat Al Manda
Daca 5a ( Barat ) + 7b ( Barat ) Este Divizibil Cu 2, Atunci Dterminati Numarul Numerelor De Forma Ab ( Barat ).
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 24,48,40 Da De Fiecare Data Restul 17 Si Caturi Nenule