RO Study
👤
Ilika
Ilika
12-04-2016
Studii sociale
a fost răspuns
ce inseamna marcota ?
Răspuns :
Dandanbo
Dandanbo
12-04-2016
a acoperi cu pământ tulpinile plantelor pentru a le face să prindă rădăcina
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Verbele Si Substantivele Din Textul: De La O Vreme ,mama,crezand Că-s Prin Livadă Undeva Iese Afară Si Incepe A Striga. VA ROG!!! AM TEMA PANA MAINE
[495×7 - (124 X 3 +69 X 5)]: 4 + 55 X (63 900 : 100 + 99 X 5) =
4. Marius A Economisit 76 De Lei. Din Acesti Bani, El A Cumpărat O Carte Care costs 11 Lei Si O Maşinuţă Care Costă Cu 21 Lei Mai Mult Decât Cartea. a) Capi Ban
DE CE S-A FOLOSI VIRGULA IN VERSURILE :AFARA-I FOARTE FRIG,BAIETI; VOI,PESTISORI FRUMOSI,SCALARI SI SI EU,SI VOI PRIN OCHELARI
Diferența A Două Numere Este 179 Iar Scăzătorul Este 477 Află Descăzutul
În Cat Timp Poți Ajunge La Școală Mergând Cu Viteza De 1, 5 M/s Dacă Școala Ta Este La Distanță De 750 M Depărtare De Casă? Am Nevoie Urgent!!!!!!!
8. Cum I-a Fost Revista De Folos Aninei? Scrie Două Moduri.1.2.a.9. La Finalul Povestirii, Cum Se Simtea Anina Faţă De Păsările Flamingo?vinovatăb. Precautărecu
Numarul A Reprezinta 20% Din B Ce Procent Reprezinta B Din 8 A ?
Lao Serbare Scolara Sunt 40 De Persoane Jumatate Sunt Elevi Un Sfert Sunt Parinti Iar Restul Sunt Bunici.cati Bunici Sunt
8. Cum I-a Fost Revista De Folos Aninei? Scrie Două Moduri.1.2.a.9. La Finalul Povestirii, Cum Se Simtea Anina Faţă De Păsările Flamingo?vinovatăb. Precautărecu