RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-04-2016
Matematică
a fost răspuns
vrea sa stiu cu arata piramida pentagonala
Răspuns :
Sorinaungureanu
Sorinaungureanu
12-04-2016
Fugura de la baza este un pentagon..Adica are 8 laturi egale....Ceva gen ca la piramida hexagonala doar ca are 8 laturi...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ofer Coroana Si 32 Puncte!!!!va Rog Muuuult⚜
Cele 3 Exercitii, Va Rog Sa-mi Aratati Cum Se Rezolva.
Demonstrati Ca [tex]log_{2}[/tex]15<4[tex]log_{2}[/tex]2.
12. Scrieti Numarul 100 Folosind: a) Numai Cifra 5 De 5 Ori, Înmulțirea Și Scăderea b) Numai Cifra 3 De 5 Ori, Înmulțirea Adunarea Și Împărțirea c) Numai Cifr
Suma A Doua Numere Naturale Este 48.Daca La Impartim Obtinem Catul 4 Si Restul 3.Care Sunt Numerele
1) Trece Verbele Din Prima Coloană La Forma De Infinitiv Și Participiu : ~ Desfăcea ~ Chinuia ~ Se Înalță ~ Am Spus ~ Se Întâmplă ~ Venea «VOI LĂSA ATAȘATĂ
Comenteaza Raspunsul Final Al Fetei, Prin Care Explica Motivul Pentru Care A Ales Vantul Drept Soț: "Nu-mi Pasa, Mandre Soare, De Focu-ți Arzator/Cat Mi-a Sufla
Precizati Care Din Declaratiile De Vectori De Mai Jos Sunt Corecte: a) Type Tablou_ciudat = Array [boolean] Of Integer ; var Nume : Tablou_ciudat ; b) Type Ciud
Analizati Substantivele Din Următoarea Propozitie: Oana,crezi Ca Asta Este Toata Lucrarea? Dau Coroana Si 10 Puncte
Circulând Cu O Viteza De 60 Km/h,un Automobil Parcurge O Anumită Distanță In 4 Ore.Cu Ce Viteza Ar Fi Trebuit Să Ruleze Pentru A Parcurge Aceeași Distanță In 3