RO Study
👤
Tzm24
Tzm24
12-04-2016
Limba română
a fost răspuns
o prop cu cuv Delta !!!!
Răspuns :
Stefaniadanstefy
Stefaniadanstefy
12-04-2016
Delta este foarte mare
Answer Link
Bianca13122004
Bianca13122004
12-04-2016
Dunărea la vărsare formează o frumoasă delta .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Iseamna Expresia Imbatator Miros
Bunicul A Construit Un Gard In Două Zile.în Prima Zi A Construit 18 Metri,iar A Doua Zi Cu 9 Metri Mai Puțin.care Este Lungimea Gardului?
Compară, Folosind Unul Dintre Semnele,<=>, Suma Încasată Pentru Patru Bilete Pentru Accesulîn Camping Într-o Zi Cu Suma Încasată Pentru Două Bilete Pentru
1)Numiți 2 Porturi Fluviale Din România2)Numiti 2 Porturi Maritime Sau Fluvii-maritime Din România
Te Rog La Un Aprozar Sau Adus Opt Saci Cu Câte Șase Kg De Ardei Și Nouă Saci Cu Câte Șase Kg De Cartofi Știind Că În Aprozar Sunt Acum 300 De Kg De Legume Află
Prin Trei Robinete Curge Apă Astfel: Prin Primul Robinet Curg 32 Dal/minut, Prin Al Doilea4 Hl/minut, Prin Al Treilea 9 Dal/minut. Pentru A Umple Un Bazin Cu Ca
In Două Bazine Sunt 6 300 De Apă. Ce Cantitate De Apă Se Afla In Fiecare Bazin, Daca Inprimul Este Cu 26 Dal Mai Multă Apă Decât In Al Doilea Bazin ?Repede!!!!!
Precizează Felul Și Valoarea Morfologică Pentru Numeralele Din Enunțurile Următoare : Biletul Pentru Al Treilea Nu A Ajuns Încă. Prin Efort A Ajuns Ca Al Treile
Utilizați Verbele Din Paranteze La Modul Conjunctiv. (5 P.) 1. E Bine (a Învăța) Un Popor De La Altul, Nu (a Învăța) Un Popor Pe Altul. 2. În Preajma Sărbătoril
9. Identificați Predicatele Şi Indicaţi Numărul Propoziţiilor:a) ,,Prin Troscot Subțirel Şi Des,L-am Dibuit Şi L-am Culesși L-am Închis În Pumn, UșorPe Cel Mai