RO Study
👤
Milarosca
Milarosca
21-10-2014
Limba română
a fost răspuns
am nevoie va rog de 10 neologisme
Răspuns :
Bria18
Bria18
21-10-2014
Pai Interntet, site, container, full, mobil, depozit, OZN, microunde, smartphone
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Elevi Ai Echipei Ai Echipei Scolare De Volei Au Cîte 11 Ani,3 Elevi Cîte 12 Ani Si Eu Elev Are 14 Ani. Care Este Vîrstă Medie A Membrilor Echipei De Vole
Va Rog Ajutați.mă! Formula: (a±b)²=a²±2ab+b² (x+2)² (x+3)² (-x³+1)² (-a-2)² (1-2x)² (a²-3b)² (3x+4y)² (0,5x+1)² (-1,6x²+0,1)² (√a+√b)² (√a-√b)²
O Compunere Unde Este Descrisă Pădurea De 15 Rânduri. .urgent! !!!
Carpații Se Împart In 3 Grupe Dupa?
ANALIZATI SUBSTANTIVELE.banica,glasul,mamei,ridica,scoalate,george Si Radu,plecati,uratul,mama,baiatul,caprioara va Dau Coroana Daca Ma Ajutati
Scrie Doua Verbe Cu Care Se Inlocuiesc Semnele De Punctuatie ,,?'' Si ,, Semnul Exclamarii '' Cand Transformam Un Text Din Vorbirea Directa In Vorbirea Indire
Va Rog Ajutati-ma. Suma A Trei Numere Este 2450. Primul Numar Este Cu 250 Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 180 Mai Mare Decat Al Treilea. Care Sunt Numerele?
Scrieti Formulele Urmatorilor Oxizi:oxid De Potasiu,oxid De Cupru(I) ,oxid De Calciu,oxid De Crom(III) Trioxid De Fosfor,dioxid De Sulf,oxid De Staniu(IV)
Uneste Prin Săgeți Elementele Din Cele Doua Coloane ,asociind Cuvintele Subliniate Cazului Corespunzator:
Asupra Unui Resort Elastic Actioneaza O Forta De 35 N. Resortul Se Alungeste Cu 5 Cm. Care Va Fi Alungirea Resortului Daca Forta Este De 7N ? Dar In Cazul In Ca